• У США починають розслідування щодо Tesla Model 3 та Model Y

    03 августа, 2023 Нет комментариев

    NHTSA рoзпoчaлo нoвe рoзслідувaння стoсoвнo мoдeлeй eлeктричниx aвтoмoбілів Tesla Model 3 і Model Y. Причинoю рoзслідувaння стaли пoвідoмлeння прo 12 випaдків, кoли вoдії втрaтили кoнтрoль нaд кeрмoм і підсилювaчeм керма. Оборона це повідомляє Elektrek.

    Управління з розслідування дефектів (ODI) розпочало попередню оцінку щодо автомобілів Tesla Model 3 та Model Y 2023 року выше повідомлення про нездатність керувати автомобілем та втрату гідропідсилювача керма.

    Докладні деталі розслідування маловыгодный були оприлюднені, проте було надано трохи більше інформації щодо самого інциденту. NHTSA отримала 12 скарг бери втрату контролю над кермом і підсилювачем керма автомобілів Tesla Model 3 і Model Y 2023 року випуску.

    П\’ять з цих повідомлень вказують бери неможливість керувати автомобілем, а ще сім скарг свідчать насчет втрату гідропідсилювача керма, сверх що водії змушені робити більші зусилля с целью керування автомобілем. Одна з цих скарг стосувалася аварії аль пожежі.

    На щастя, жоден із зареєстрованих інцидентів неважный (=маловажный) спричинив травм чи смерті, однак NHTSA звертає увагу в серйозність ситуації. У зв\’язку з цим розслідування охоплює близько 280 000 автомобілів Model 3 і Model Y.

    Попередня оцінка (PE) є першим кроком, який може призвести до самого відкликання автомобіля для усунення дефекту, але також може завершитися лишенный чего будь-яких додаткових заходів.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...