• Виробництво Tesla Semi відкладається через проблеми з акумуляторами

    17 июня, 2023 Нет комментариев

    Tesla нe змoжe рoзпoчaти сeрійнe вирoбництвo eлeктрoтягaчa Semi рaнішe кінця 2024 рoку. Зі слів гoлoви кoмпaнії Ілoнa Мaскa, причинa зaтримки у прoблeмax із пoстaчaнням aкумулятoрів. Прo цe sommelier.dn.ua
    він скaзaв, виступaючи нa кoнфeрeнції з eнeргeтики в Oстіні, штaт Техас.

    Раніше Маск заявляв, що з 2024 року річний обсяг виробництва Tesla Semi досягне 50 000 одиниць. Спочатку вантажівку збиратимуть у Північній Америці, але надалі виробництво електротягача налагодять следовать її межами.

    Під время фінансового звіту за третій дим 2022 року Маск говорив, що угоду кому) збільшення виробництва Tesla Semi потрібно близько року. Враховуючи нову заяву голови компанії, наростити темпи виробництва вантажівки раньше 50 тисяч одиниць вплоть до кінця 2024 року безграмотный вдасться.

    Презентація електричної вантажівки Tesla Semi відбулася п’ять років тому. Виробництво тягача маловато розпочатися у 2019 році, але перший екземпляр змогли передати лише у грудні 2022 року.

    У середині листопада 2022 року у компанії заявляли, що после кінця року зберуть 100 вантажівок, приблизно согласно 16 автомобілів на тиждень. У січні цього року Tesla оголосила оборона плани налагодити виробництво Semi для новому спеціалізованому заводі, розташованому для території Gigafactory Nevada. У розширення майданчика компанія інвестує 3,6 млрд доларів. Також спустя некоторое время буде налагоджено виробництво акумуляторних елементів 4680 із річною потужністю 100 ГВт.бадняк. За оцінками, нове батарейне виробництво покриватиме щорічне виробництво 1,5 млн електромобілів малої вантажопідйомності.

    Зі слів Масочка, у довгостроковій перспективі батарейний заводище у Неваді досягне продуктивності накануне 500 ГВт.год бери рік. Також він заявив, що постачальники енергії мають інвестувати у нарощування виробництва, оскільки накануне 2045 року попит бери неї зросте втричі. Зокрема, следовать рахунок переходу на електромобілі.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...