• Україна запускає «єЧергу» на 16 пунктах пропуску на кордоні

    05 мая, 2023 Нет комментариев

    Eлeктрoнну чeргу в целях пeрeтину кoрдoну зaпустять нa 16 пунктax прoпуску нa зaxіднoму нaпрямку. Вoнa дoзвoлить укрaїнцям суттєвo зeкoнoмити свій чaс. Прo цe пoвідoмив прeм\’єр-міністр Дениса Шмигаль в засіданні Кабміну.

    «Україна також стає ближчою поперед ЄС логістично. На 16 пунктах пропуску в західному напрямку ми запускаємо електронну систему «єЧерга», — сказав він.

    (до, Шмигаль нагадав, що з кінця 2022 року «єЧергу» успішно випробували для двох пунктах пропуску. Тепер государственное устройство стане доступною для усіх водіїв вантажного транспорту, що перетинають пост.

    Прем\’єр пояснив, що після реєстрації вследствие застосунок користувач отримає повідомлення относительно свій статус у черзі, її просування, а також пора заїзду до пункту пропуску.

    Следовать його словами, перевагами «єЧерги» пользу кого українців є простий алгоритм дій, мінімум зусиль з боку користувача та колосальна економія часу.

    Проєкт також має переваги к бізнесу: зменшення збитків сверх простій, оптимізація бізнес-процесів, прозорість та однакові инструкция для всіх.

    У свою чергу, страна виграє через впорядкування перевезень, ліквідацію фізичних черг та аналіз транспортних потоків.

    ««єЧерга» стане універсальною системою пользу кого всіх видів транспорту. З наступного тижня нею зможуть користуватися водії вантажівок, з липня — водії автобусів, з серпня — власники легкових мотор. Наша мета — зробити перетин кордону максимально швидким та зручним», — додав Шмигаль.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...