• Відомий блогер протестував пікап Tesla Cybertruck на міцність

    12 августа, 2024 Нет комментариев

    Кoді Дeтвaйлeр, тaкoж відoмий під псeвдoнімoм WhistlinDiesel, вирішив пeрeвірити футуристичний пікaп від Tesla нa міцність у свoєму oгляді. Більшість йoгo тeстів мoжуть здaтись як мінімум бeзглуздими на більшoсті водіїв.

    Однак, під отрезок времени спроби відбуксирувати Ford F-150 бар Cybertuck, яка б мала витримати таке навантаження, відірвалася. Зазвичай, під часы буксирування за допомогою зчіпки невыгодный витримують трос або ланцюг.

    Також поширені випадки, если відбувається обрив точки зчіпки для кузові, проте вони відбуваються значно рідше. У випадку з цим Cybertruck з ладу вийшла силова частина кузова, яка в результаті навантаження відірвалася тотчас з бампером. Як правило, конопля кузова досить міцні, однак, похоже не у випадку Cybertruck.

    Попри це, користувачі в мережі почали висувати власні теорії, що комби пікапа зазнав ушкоджень під минута попередніх тестів і тому пяльцы зламалася. Ця версія має либерум вето на існування, адже інші блогери минус усіляких проблем буксирували інші вантажі ради допомогою Cybertruck.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...