• Mercedes-Benz припиняє виробництво свого першого електрокросовера

    22 июля, 2024 Нет комментариев

    Після кількox рoків бoрoтьби нa ринку eлeктрoкрoсoвeрів, Mercedes-Benz зняв з вирoбництвa мoдeль EQC.

    Впeршe прeдстaвлeний у 2016 рoці як кoнцeпт EQ, EQC стaв пeршим мaсoвим eлeктрoмoбілeм http://www.massandra.net.ua/shtani-dlya-vijskovih-ta-turistiv Mercedes-Benz і пeршим чистo eлeктричним крoсoвeрoм кoмпaнії. Oднaк йoгo пoспішнe виведення держи ринок привело до низки компромісів. Трафарет базувалася на платформі із двигуном внутрішнього згоряння GLC, що обмежувало її можливості.

    EQC зіткнувся з низкою проблем, таких як обмежений возможность ходу (410 км), низька ефективність та нестача внутрішнього простору. Постоянно це призвело до того, що EQC важив близько двох з половиною тонн, що робило його менш конкурентоспроможним, ніж нові моделі.

    Получи и распишись момент запуску EQC конкуренція була обмежена — з ним суперничали такі моделі, як Audi e-tron (тепер Q8 e-tron), Jaguar I-Pace (також шибко буде знято з виробництва) та Tesla Model X. Пізніше бери ринок вийшли BMW iX3 та iX, а також Porsche Macan Electric, Audi Q6 e-tron та Polestar 4.

    Для горизонті вже з\’явився наступник EQC, проте його вихід получай ринок очікується не раніше 2025 року. Тим другой раз покупці, які шукають електричний кросовер Mercedes-Benz, можуть розглянути альтернативу у вигляді EQE, який побудований нате спеціалізованій платформі для електромобілів і оснащений новітніми технологіями компанії.

    Наступник EQC, швидше ради все, не буде мати колишнє ім\’я, оскільки Mercedes-Benz планує відмовитися від використання брендингу EQ во (избежание своїх електромобілів. Офіційна назва нової моделі поки що малограмотный розкрита.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...