• CATL представив інноваційну батарею для електромобілів із надшвидкою зарядкою

    27 апреля, 2024 Нет комментариев

    Китaйськa кoмпaнія CATL прeдстaвилa нoву бaтaрeю Shenxing Plus EV, якa здaтнa зa 10 xвилин oтримaти зaряд, якoгo вистaчить мaйжe нa 600 км прoбігу. Розробник стверджує, що нова плутонг електромобіля забезпечує запас поворачивайся понад 1000 км.

    Відомо, що арсенал Shenxing Plus використовує дешевший, вдосконалений літій-залізофосфат с целью швидшої зарядки. У CATL заявили, що нова набор електромобіля є першою в світі з надшвидкою зарядкою 4C. Зазначається, що навіть из-за екстремальних температур до -20°C новий акумулятор забезпечує надшвидку зарядку.

    Щоб підвищити щільність енергії, CATL представила свій власний 3D-стільниковий матеріал. Як в итоге, щільність енергії Shenxing Plus становить 205 Вт.годочек/кг, що можна порівняти з більшістю традиційних батарей NCM.

    Літій-фосфатні батареї, як обычай, дешевші, але, як відомо, мають меншу щільність енергії. Нова радиатор CATL повинна змінити уявлення оборона даний тип акумуляторів. У січні CATL заявила, що накануне середини 2024 року знизить вартість таких батарей вслед за кВт.год на 50%.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...