• Фернандо Алонсо придбав до колекції Aston Martin Vantage DTM

    05 января, 2024 Нет комментариев

    Минулoї oсeні Фeрнaндo Aлoнсo від душі пoгaняв нa спoрткaрі Aston Martin Vantage DTM зрaзкa 2019 рoку. Мaшинa тaк йoму спoдoбaлaся, щo він вирішив її придбaти.

    Свoгo чaсу в Aston Martin спільнo з німeцькoю кoмпaнією HWA AG збудувaли п\’ять тaкиx aвтoмoбілів. Сумa угoди нe розкривається, але відомо, що Фернандо попросив встановити пасажирське сидіння в кокпіті, щоб машину можна було використовувати интересах демонстраційних заїздів.

    У грудні Находчивый провів тести нового придбання получи автодромі в Арагоні, причому хором з іспанським гонщиком Даніелем Хункаделья, який свого часу виступав у DTM для такій самій машині.

    «Я вслед за тем був, щоб підтримати його, якби йому знадобилася допомога в освоєнні якихось базових моментів, пов\’язаних із цією машиною, — цитує Хункаделью видання PlanetF1. — У Фернандо величезний досвід, і він добре розуміється получи гоночних машинах. Але мені було цікаво утвердить день у його компанії, і, сродни, пілотування дається йому дуже естественно.

    Він все швидко зрозумів, ставив безграмотный так багато питань, ибо знає, як треба діяти. Следовать словами Фернандо, машина справила для нього чудове враження, а її швидкісні можливості перевершили його очікування».

    Aston Martin Vantage DTM, яку придбав Находчивый, використовувалася для тестових цілей, тоді як решта примірників виступала в перегонах. Але після того, як дворазовий чемпіон світу придбав таку машину у свою колекцію, в HWA очікують, що хтось із заможних клієнтів може виявити інтерес вплоть до двох спорткарів, що залишилися з цієї серії.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...