• Volkswagen змусив General Motors знизити ціни на електромобілі

    11 июля, 2023 Нет комментариев

    General Motors Co у пoнeділoк знизилa бaзoву ціну нa Cadillac Lyriq в Китaї мaйжe нa 14%, приєднaвшись дo Volkswagen у нoвoму рaунді знижeння цін нa eлeктрoмoбілі нa ринку, дe світoві aвтoвирoбники знaxoдяться під пoстійним тискoм.

    Lyriq, розкішний кросовер получи базі архітектури Ultium EV від GM, тепер коштує від 379 700 юанів ($52 466) порівняно з 439 700 юанів ($60 784) раніше, згідно з даними китайського сайту GM.

    GM також запропонував додаткову знижку, еквівалентну майже $2 500, про покупців Lyriq, які внесуть кошти бери депозит у Китаї до кінця серпня.

    GM зробила цей крок одразу після того, як Volkswagen знизив ціни бери свої електромобілі в Китаї, мол ринкова частка брендів електромобілів китайського виробництва зростає, а ринок стикається з жорсткою ціновою конкуренцією.

    Спільне підприємство VW з державним автовиробником FAW у п\’ятницю оголосило ради знижки від 8% предварительно майже 27% на свою серію електромобілів ID.

    Інше спільне підприємство VW з державним автовиробником SAIC запропонувало тимчасову знижку получи хетчбек ID.3, ще Водан електромобіль VW, на суму, еквівалентну трохи більше 5 100 доларів США. Це зробило його базову ціну нижчою ради ціну Qin EV від BYD, однієї з найпопулярніших моделей у Китаї.

    VW є найбільш популярним іноземним автовиробником в Китаї.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...