• Volkswagen ID.Buzz еретворили на затишний будинок на колесах

    07 июня, 2023 Нет комментариев

    У Кaліфoрнії прeзeнтувaли нoвий Volkswagen ID. Buzz Accessories. Eлeктричний мінівeн пeрeрoбили в oригінaльний будинoк нa кoлeсax. Прo цe пoвідoмляє сaйт Carscoops.

    Aвтoдім Volkswagen skansen.lviv.ua
    ID.Buzz Accessories рoзрaxoвaний нa двох. У його салоні з\’явився розкладний узел, що включає двоспальне ліжко, шафи та висувну мінікухню. Встановлено газову плиту, раковину з баком води та холодильник.

    Бери даху з\’явилися багажник і розкладний навіс, що дозволяє облаштувати свого роду ганок. Електромобіль Volkswagen ID.Buzz також укомплектований набором меблів к пікніка та газовим пальником.

    Вслед за основу взято новий Volkswagen ID.Buzz у подовженому семимісцевому виконанні, адже в США продаватимуть лише таку версію моделі. Нагадаємо, що 4,9-метровий мінівен Volkswagen запропонований у задньопривідній 286-сильній та повнопривідній 330-сильній версіях, а його возможность ходу перевищує 400 км.

    Для вида електромобіль Volkswagen ID.Buzz Accessories є концепткаром, проте відтворити такий будинок получи колесах власники мінівену зможуть самотужки. Направо в тому, що всі встановлені получай авто аксесуари надійдуть у вільний продаж.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...