• Ford готує електрокросовер Model E

    10 мая, 2023 Нет комментариев

    Кoмпaнія прoдoвжує втрaчaти кoшти нa прoдaж бaтaрeйниx мoдeлeй — якщo в 2022 рoці втрaти oцінювaлися в 2,1 мільярдa дoлaрів, тo зa підсумкaми 2023 рoку дoсягнутo пoзнaчки три мільярди.

    Втім, фінaнсoві нюaнси безвыгодный заважають американській марці будувати плани сверху розвиток саме цього сегменту модельної лінійки. Найближчою перспективою в гамі «Блакитного овалу» з\’взяться новий електричний кросовер, який позиціонуватиметься як партнер Tesla.

    В інтерв\’ю виданню Autocar глава исполнительной власти Ford Джим Фарлі анонсував нову персептрон під кодовою назвою Model E, яка має стати одним із гравців зростаючого сегмента електричних кросоверів. Около цьому топ-менеджер підкреслив, що фірма работать ставку саме на моделі з трирядним компонуванням салону.

    «На відміну від традиційних кросоверів з двома рядами сидінь, участок яких, на нашу думку, если перенасичений, ми вважаємо, що Model E зможе стати сильним гравцем ринку в сегменті, -де покупцям потрібен місткий електромобіль з трьома рядами сидінь», — зазначив Джим Фарлі.

    У компанії роблять ставку возьми нових клієнтів, оскільки більшість покупців електричного пікапа Ford F-150 Lightning вперше обрала парадигма такого класу і забезпечила марці приріст аудиторії. По (по грибы) оцінками Ford, до 2025 року для ринку буде не менше 45 різних моделей електричних кросоверів із дворядним салоном, тому боротися вслед покупців та віднімати клієнтів у інших брендів «Блакитний овал» має намір после рахунок електромобіля, який безлюдный (=малолюдный) матиме прямих конкурентів.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...