• Компанія Volkswagen завершує тестування електричного седана ID.7

    06 апреля, 2023 Нет комментариев

    Світoвa прeм\’єрa флaгмaнськoгo eлeктричнoгo сeдaнa Volkswagen ID.7 мaє відбутися 17 квітня. Нaпeрeдoдні прeзeнтaції німeцький вирoбник oгoлoсив, щo мoдeль прoxoдить зaключні випрoбувaння і рoзкрив дeякі подробиці насчет неї.

    Як стало відомо, наразі закамуфльований ID.7 пробиться останні дорожні випробування в Іспанії. У компанії кажуть, що новий електроседан стане ідеальним автомобілем в (видах далеких поїздок завдяки високій керованості та комфорту.

    Трафарет збудовано на модульній платформі MEB. Її рушійною силою є потужний та високоефективний моторчик з кодовим маркуванням APP550, характеристики якого зі зрозумілих причин поки засекречені. Відомо, що потенциал ходу електрокара досягатиме 700 км следовать циклом WLTP.

    Volkswagen ID.7 отримає просторий повністю перероблений выставка. Усередині встановлять 15-дюймову сенсорну плита інформаційно-розважальної системи та нові крісла на водія та переднього пасажира з численними електричними регулюваннями, а також функціями масажу та вентиляції.

    Новий електромобіль від Volkswagen з\’выглянуть у продажу в ЄС наприкінці 2023 року. Пізніше новинку почнуть продавати ринках Північної Америки та Китаю.  

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...